Izbornik
Naslovnica Gradovi Samobor
Desetljeće eko projekata

Djeca podigla zelenu zastavu na objektu Antuntun

Zelena zastava za objekt Antuntun
Foto: Samobor

U dvorištu područnog objekta Antuntun Dječjeg vrtića Grigor Vitez od četvrtka vijori zelena zastava. Podigla su je djeca jer njihov je vrtić ponosni vlasnik certifikata Eko škole/vrtića još od 2014., zahvaljujući brojnim eko aktivnostima koje provode sa svojim odgojiteljicama, ujedno eko koordinatoricama Vlastom Kufek, Tatjanom Petrović Sorić i Valentinom Babojelić. Ovog puta vrtić je zaslužio Zlatni status, koji se obnavlja svake dvije godine. Titulu im je dodijelila Udruga Lijepa Naša kao nacionalni koordinator svjetske Zaklade za odgoj i obrazovanje za okoliš.

– Ponosni smo što je naš vrtić ispunio sve uvjete iz smjernica programa Eko škole te ispunio sve radnje za obnavljanje međunarodnog priznanja i dobivanje Zlatnog statusa – istaknula je zamjenica ravnateljice vrtića Dijana Ladović, koja je eko koordinatoricama uručila obnovljene certifikate, a okupljene je pozdravila i gradonačelnica Petra Škrobot. 

storyeditor/2024-06-24/DSC_1495.JPG "Prioritet nam je zaštititi ovu zaštićenu vrstu" Šišmiši usporili radove na uređenju samoborske Vile Allnoch storyeditor/2024-06-24/Gradsko_vijece.jpeg Većina točaka prihvaćena bez rasprave Održana 31. sjednica samoborskog Gradskog vijeća Škola u Klakama proslavila 60. rođendan Područni objekt OŠ Mihaela Šiloboda Škola u Klakama proslavila jubilarnu 60. obljetnicu rada