Izbornik
Naslovnica Županije Osječko-baranjska
ČEPIN PARTNER NA PROJEKTU "ZASLUŽUJEMO NAJBOLJE"

Gradnja objekta za organizirano stanovanje

Foto: Općina Čepin
Cilj je projekta smanjenje broja institucionaliziranih ranjivih skupina i sprečavanje daljnje institucionalizacije

Na početnoj konferenciji projekta "Zaslužujemo najbolje", održanoj nedavno u Osijeku, sudjelovao je i čepinski načelnik Dražen Tonkovac.

GAREŠNICA Uređena zgrada kina daje novu vizuru središtu grada

Općina Čepin je partner na ovom projektu, a nositelj projekta je Centar za pružanje usluga u zajednici Klasje Osijek. Ravnateljica Miranda Glavaš-Kul predstavila je djelovanje i aktivnosti Centra te zahvalila svim sudionicima ovog projekta na sudjelovanju. Cilj je projekta smanjenje broja institucionaliziranih ranjivih skupina i sprečavanje daljnje institucionalizacije.

Ukupan iznos projekta je 14,792.952 kuna, a 100-postotnom sufinanciran je iz EU. Projektom je obuhvaćeno i rušenje stare i neuvjetne kuće u Čepinskim Martincima te gradnja i opremanje novog visokofunkcionalnog objekta površine 380,49 metara četvornih, u kojem će se korisnicama i korisnicima pružati usluga organiziranog stanovanja uz sveobuhvatnu podršku.

Općina Čepin nositelj je brojnih projekata koji se provode na njezinu području, a u protekloj godini postala je i partner na tri projekta: "Novim znanjem do novih ciljeva", čiji je nositelj Općina Vuka, a provodit će se i na području općine Čepin te je njegova vrijednost 1,882.382 kuna.

rješenje za dovršetak brze ceste Ulica put žrtvama u Lugu napokon će biti proširena, a most obnovljen

U projektu "Žena želi, žena može" partner je udruzi Rame uz rame, a vrijednost projekta je 1.857.300 kuna. Nositelj projekta "Zaslužujemo najbolje" je Centar za pružanje usluga u zajednici Klasje Osijek, a njegova vrijednost je 14,792.952 kune