Izbornik
Naslovnica Županije Bjelovarsko-bilogorska
Ulaže se i u infrastrukturu

Gradski stadion dobio umjetnu travu

1/7
Foto: Facebook Grada Bjelovara
Sama umjetna trava stajala je oko 1,7 milijuna kuna, čime je Bjelovar dobio jedino takvo igralište u županiji, istaknuo je gradonačelnik Dario Hrebak

Oko 4,5 milijuna kuna uloženo je u nogometnu infrastrukturu na Gradskom stadionu. Riječ je o ulaganju u pomoćno nogometno igralište s umjetnom travom, ogradu, opremu na igralištu te društvenu prostoriju, objavljeno je na Facebook stranici Grada Bjelovara.

Umjetnik i grafiter Pavle Tandara idejni začetnik oslikavanja zgrada Dvanaest novih umjetničkih murala krasi pročelja zgrada

- Sama umjetna trava stajala je oko 1,7 milijuna kuna, čime je Bjelovar dobio jedino takvo igralište u županiji - istaknuo je gradonačelnik Dario Hrebak.

Također, napomenuo je da je društvena prostorija na ulazu u stadion rađena prema principu - 1 kuna Grad , 1 kuna NK Bjelovar, jer cilj je da svi sudjeluju i ulažu u ono što koriste, a ne da sve "dobiju na tacni". Prilikom obilaska terena, predstavljene su i uređene svlačionice te prostorija za suce.

„Skoro 15. DOKUart“ DOKUart dovodi filmove Bjelovarčanima pod balkone

Gradonačelnik je otkrio i da je gotov projekt gradnje atletske staze na stadionu, koja je također potrebna za atletičare koji tamo treniraju. Objasnio je i da, za otprilike dva tjedna, ide natječaj za gradnju novoga stadiona.