Izbornik
Naslovnica Županije Bjelovarsko-bilogorska
U organizaciji gradske Sportske zajednice

Greta i Dragan najbolji garešnički sportaši u 2019.

Foto: Grad Garešnica
Gradonačelnik Bilandžija istaknuo je da će Grad za sport u 2020. izdvojiti 700.000 kuna

Garešnica izabrala svoje najbolje sportaše u protekloj godini. Naime, u organizaciji gradske Sportske zajednice proglašeni su najbolji sportaši, sportašice, sportske ekipe i sportski djelatnici Grada Garešnice. Najboljom sportašicom proglašena je Greta Uđbinac, seniorka RK Garešnica, najboljim sportašem Dragan Vaclavek, kapetan NK Garić, a najboljom sportskom ekipom seniori ŠRD Ilova iz Garešnice.

Garešnica Osnovci i srednjoškolci učili o važnosti zaštite okoliša

Najboljom sportašicom u mlađim uzrasnim kategorijama proglašena je kadetkinja Tomislava Krivec, članica Savate kluba Šan iz Garešnice, najboljim mladim sportašem kadet Gabrijel Šukman, rukometaš RK Garešnica, a za najbolju mladu sportsku ekipu izabrana je momčad U-12 NK Garić iz Garešnice.

Na svečanosti je proglašen i najbolji sportski djelatnik, a to je dr. med. Ivan Škalički, dugogodišnji član NK Garić.

Posebna priznanja dobili su ribolovac garešničkog ŠRD Ilova Josip Kutlić za promicanje Grada Garešnice i član NK Bršljanica Milan Klipa za dugogodišnji rad i izniman doprinos u promicanju sporta. Sportskom nadom proglašena je mlada šahistica Renata Hranilović iz ŠK Garešnica.

Sve bolji turistički rezultati u Garešnici Porast stranih gostiju, najviše dolazili Talijani, Nijemci...

Priznanja su uručili predsjednik gradske Sportske zajednice Željko Rijetković i gradonačelnik Garešnice Josip Bilandžija koji je tom prigodom čestitao dobitnicima na odličnim rezultatima i promociji Garešnice te rekao da Grad nastavlja s ulaganjima u sport i mlade dodavši da će iznos za sport u 2020. biti povećan na 710.000 kuna.