Izbornik
Naslovnica Županije Virovitičko-podravska
Kino pod zvijezdama dosegnulo vrhunac

Gužva pred velikim platnom

Foto: Robert Turkalj
Na projekcijama pred slatinskim kinom tražilo se mjesto više

Kino pod zvijezdama ovog je ljeta dosegnulo vrhunac. Pučko otvoreno učilište Slatina pripremilo je bogat program koji je svakoga tjedna privlačio sve više posjetitelja. Najmlađi su srijedom tijekom srpnja uživali u animiranim filmovima, a od srijede do petka i oni malo stariji u kvalitetnim filmovima raznih žanrova.

Rođendan NK Slatina Reprezentacija U-17 zaigrala u Slatini

Na projekcijama posljednjeg tjedna održavanja Kina pod zvijezdama prostor ispred zgrade slatinskog kina bio je nedostatan za sve Slatinčane, pa su djelatnici Kina doskočili problemu te iznijeli jastučiće na oba stepeništa zgrade POU-a koja su mališani doslovce preplavili te tako imali još bolji pogled na novo veliko platno.

Dječju čaroliju Kina pod zvijezdama upotpunili su i pokrovitelji. Zaba pčelica najmlađima je, tako, dijelila prigodne poklone Zagrebačke banke. Za osvježenje se pobrinula Državna ergela Lipik s čipsevima i sokovima, a za iznenađenje balonima Radio Slatina, koji je također bio pokrovitelj projekcije filmova pod zvijezdama, prigodom 50. godišnjice radija u Slatini.

Nakon 80 godina Obnavlja se stari zvonik u Kozicama

Ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Slatina Danijela Fabric Fabijanac zahvalila je svim posjetiteljima Kina pod zvijezdama, koje je ove godine odazivom nadmašilo sva očekivanja, a zahvalu je iskazala i pokroviteljima. Tako je zahvala otputovala put Virovitičko-podravske županije, Grada Slatine, Turističke zajednice grada Slatine, Zagrebačke banke, Grafita Becker, LAG-a Marinianis, Državne ergele Lipik i Radio Slatine.

Energetska obnova zgrade Gradska knjižnica i čitaonica Slatina privremeno na novoj lokaciji u Vatrogasnom domu