Izbornik
Naslovnica Županije Primorsko-goranska
Humanitarna akcija "Sve za našu djecu 2019" Udruge Riječko srce

Humanitarna akcija za uređenje senzorne sobe djeci s downovim sindromom

Foto: Primorsko-goranska županija
Središnji događaj akcije je humanitarni koncerti na Trgu Riječke rezolucije 16. svibnja na kojem će pjevati Leteći odred, Jole, Neno Belan, Gustafi, Colonia, Mia Negovetić, Davor Lukas (Fit), Denis&Denis, Atomsko sklonište te brojni drugi

U tijeku je nova humanitarna akcija „Sve za našu djecu“ u organizaciji Kanala Ri i Udruge Riječko srce, namijenjena uređenju senzorne sobe za terapiju djece s down sindromom koja će se urediti u prostorima Udruge za sindrom down Rijeka 21. Za opremanje senzorne sobe potrebno je 154.000 kuna.

održan prijem Nastavak suradnje Primorsko-goranske županije i Armade

U ime Primorsko-goranske županije podršku akciji dale su zamjenica župana Marina Medarić i voditeljica kabineta župana Ermina Duraj. Zamjenica Medarić pohvalila je angažman članova Udruge Riječko srce i njihov doprinos u rješavanju i pružanju pomoći onima kojima je to potrebno. Pozvala je svih na središnji događaj veliki humanitarni koncerti na Trgu Riječke rezolucije 16. svibnja 2019. godine, uz prijenos na Kanalu Ri i call centar, na kojem će pjevati Leteći odred, Jole, Neno Belan, Gustafi, Colonia, Mia Negovetić, Davor Lukas (Fit), Denis&Denis, Atomsko sklonište te brojni drugi izvođači.

U tri dosadašnje akcije koje su bile namijenjene Udruzi Dira, Dječjoj onkologiji i hematologiji Klinike za pedijatriju na Kantridi te Odjelu za slijepe i slabovidne učenike OŠ Pećine prikupljeno je 400.000 kuna.

Rijeka Potpisan Memorandum o suradnji PGŽ će razvijati program pametnin naselja