Izbornik
Naslovnica Županije Virovitičko-podravska
Susret s gradonačelnikom Ostrošićem

Još više novca za poduzetnike u 2020.

Foto: Mihaela Feldi
U ovaj je program u 2019. bilo uključeno 50-ak trgovačkih društava, obrtnika i OPG-a koji su ostvarili potpore Grada Slatine u iznosu od 817.000 kuna, dok su u proračunu za 2020. godinu planirana i veća sredstva namijenjena poduzetnicima

Gradonačelnik Denis Ostrošić susreo se s poduzetnicima, korisnicima Programa mjera poticanja razvoja malog i srednjeg poduzetništva na području Grada Slatine.

Nastavlja se uređenje infrastrukture u Slatini Uređuju se ceste, staze, domovi..

– Vjerujem da je ovo bio vrlo važan iskorak u protekle dvije godine, što smo učinili za dobrobit svih nas. Nagodinu ćemo imati nove mjere te se nadam da ćete se i tu pronaći, možda s nekim novim idejama, ali u svakom slučaju u svrhu unapređenja svoga poslovanja – istaknuo je gradonačelnik Ostrošić.

U ovaj je program u 2019. bilo uključeno 50-ak trgovačkih društava, obrtnika i OPG-a koji su ostvarili potpore Grada Slatine u iznosu od 817.000 kuna, dok su u proračunu za 2020. godinu planirana i veća sredstva namijenjena poduzetnicima.

– Grad Slatina je ovim mjerama pokrenuo jednu dobru priču za oporavak gospodarstva. Trebalo bi zauzeti strategiju u kojem smjeru ići dalje i napraviti korak naprijed, gdje bi naše proizvode, umjesto kao uglavnom jeftinu sirovinu, plasirali kao poluproizvod ili gotov proizvod. Dakle, više se okrenuti prerađivačkoj industriji – rekao je gospodarstvenik Zoran Horić, ujedno čelnik Podružnice obrtničke komore Virovitičko-podravske županije.