Izbornik
Naslovnica Županije Virovitičko-podravska
Poduzetnički inkubator

Kako zadržati talente u Virovitičko-podravskoj županiji

poduzetnički inkubator
Foto: Kristijan Toplak

U suradnji pet slavonskih županija, u okviru konglomerata/radionice "Zadržavanje talenta za regionalni rast", kao partner na ovoj radionici u Kući europskih regija u Bruxellesu predstavio se Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije.

– Predstavili smo temu privlačenja i zadržavanja talenata iz perspektive naših regija i gradova. Prezentirali smo rad sa stanarima naših poduzetničkih inkubatora, mogućnosti samozapošljavanja te način na koji kreiramo uvjete kako bi mladi bili motivirani da ostanu i žive u našoj regiji, naglašavajući potpore Vlade RH, ali i Županije – rekla je Neda Martić, direktorica Poduzetničkog inkubatora Virovitičko-podravske županije. 

OSIM SVAKODNEVNIH putovanja redovnih studenata od mjesta stanovanja do mjesta studiranja obuhvaćena su i povremena putovanja kao što su jednodnevni izleti, odlasci liječniku, na koncerte, utakmice, ljetovanja Ova mjera pokazala se kao pun pogodak Studenti će besplatno vlakom na fakultet, ali i na utakmice Dobitnici priznanja su IIC Intelligent Industrial Concepts d.o.o. Slatina, Jukić d.o.o. Čađavica, Hrvatski duhani d.d. Virovitica virovitičko-podravska županija Čak 89 novih tvrtki otvoreno u županiji ove godine Među njih 505 sedmero je iz Virovitičko-podravske županije Svjetski dan učitelja Nagrađeno sedam učitelja iz županije