Izbornik
Naslovnica Županije Osječko-baranjska
osječko-baranjska županija

Kineski ulagači zainteresirani za zračni i riječni transport

Foto: Osječko-baranjska županija
Na sastanku u Županiji kinesko izaslanstvo je upoznato s trenutnim stanjem, kapacitetima i potencijalima Zračne luke Osijek i Luke Osijek, tvrtkama s područja Osječko-baranjske županije koje se bave djelatnostima od posebnog interesa za kineske ulagače

Izaslanstvo iz NR Kine te predstavnici poslovne asocijacije Chinese Southeast European Business Association (CSEBA) stigli su u radni posjet Osječko-baranjskoj županiji kako bi se izravno upoznali s mogućnostima gospodarske suradnje i investiranja.

Potpisan sporazum Sedam se općina ubrzano priprema za 5G

Na sastanku u Županiji kinesko izaslanstvo je upoznato s trenutnim stanjem, kapacitetima i potencijalima Zračne luke Osijek i Luke Osijek, tvrtkama s područja Osječko-baranjske županije koje se bave djelatnostima od posebnog interesa za kineske ulagače.

Sastanku su s kineskim izasčanstvom nazočili župan Ivan Anušić, tajnik Županije Ivan Hampovčan, predsjednik CSEBA-e Mario Rendulić predsjednica Asocijacije Marko Polo i Put svile Jasna Vukas.

Tijekom 15 godina provođenja mjera za poljoprivrednike odobren je 4681 kredit Javni poziv Županija subvencionira kredite za sjetvu