Izbornik
Naslovnica Županije Karlovačka
Advent u Karlovcu od 14. prosinca

Koncerti kod kina Edison i u Glazbenom paviljonu

Advent u Karlovcu
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
Događanja će biti svakoga dana od 16 do 23 sati, vikendima od 12 do ponoći, a goste će zabavljati glazbenici: Mia Dimšić, TBF, Jinx, Opća opasnost, Zdenka Kovačiček, Pavel, Detour, Vatra, Adastra...

Više od tisuću sudionika, s čak 124 programa koji će se odvijati na dvije pozornice, s iznimno bogatom ponudom deset ugostitelja i šest trgovaca, sve to doživjet će Karlovčani i njihovi gosti na 2. Adventu u Karlovcu koji će trajati od 14. prosinca do kraja godine. Programi su koncipirani u tri cjeline: obiteljski, tradicionalni i večernji na pozornicama kod kina Edison i u Glazbenom paviljonu.

karlovačko naselje mala švarča Vlasnici parcela na kojima će Hrvatske ceste graditi rotor dobit će odštetu

- Događanja će biti svakoga dana od 16 do 23 sati, vikendima od 12 do ponoći, a goste će zabavljati glazbenici: Mia Dimšić, TBF, Jinx, Opća opasnost, Zdenka Kovačiček, Pavel, Detour, Vatra, Adastra i niz drugih, te karlovački bendovi, KUD-ovi, zborovi, dječji sastavi, plesači. Bit će za svakoga ponešto i vjerujem da će svi uživati, kao i lani kada je naš prvi Advent imao čak 50.000 posjetitelja – kazao je Filip Trezner iz udruge Izvan fokusa, izvršnog organizator Adventa.

Za doček Nove u Karlovcu će nastupati Sanja Doležal i Novi fosili, a Heineken Hrvatska i Karlovačka banka glavni su sponzori Adventa.      

- Napravili smo korak naprijed i u ukrašavanju grada, ocjenjivat ćemo uređenost izloga, franjevci će organizirati jaslice na Trgu bana J. Jelačića.. Uglavnom, želimo da Karlovčani uživaju u svom Adventu – kazao je Damir Mandić, karlovački gradonačelnik.

Infostup u Karlovcu Karlovačka Zvijezda Gradski drveni stup dobio svoj 'facebook'