Izbornik
Naslovnica Županije Koprivničko-križevačka
Nova ispostava

Križevčani sigurniji uz HGSS

HGSS
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL/Ilustracija Župan Igor Andrović i pročelnik HGSS-a Stanice Orahovica Damir Štefanac potpisali su sporazum o sufinanciranju
Voditelj križevačke Ispostave HGSS-a je Dean Zemun, a u njoj će djelovati osam volontera, s kojima HGSS stanica Koprivnica ima ukupno 25 članova

Hrvatska gorska služba spašavanja (HGSS) stanica Koprivnica otvorila je u srijedu Ispostavu u Križevcima, a sjedište je u prostorima križevačkog Planinarskog društva Kalnik, na Trgu Antuna Nemčića.

Velika martinjska špelancija u Križevcima Velika martinjska špelancija u Križevcima Martinsko veselje uz tamburaše

Voditelj križevačke Ispostave HGSS-a je Dean Zemun, a u njoj će djelovati osam volontera, s kojima HGSS stanica Koprivnica ima ukupno 25 članova. Križevačkim HGSS-om bit će odgovarajuće pokriven i potkalnički kraj.

O značaju Hrvatske gorske službe spašavanja na području Koprivničko-križevačke županije, Podravini i Prigorju, govorili su župan Darko Koren, zamjenik župana i zapovjednik Stožera Civilne zaštite županije Ratimir Ljubić, pročelnik HGSS-a stanice Koprivnica Dejan Bojovski i križevački gradonačelnik Mario Rajn.

Sunčana elektrana Solarna elektrana Križevačke sunčane krovove žele i drugi gradovi