Izbornik
Naslovnica Županije Virovitičko-podravska
Investicija od 250 tisuća kuna

Kultno igralište brojnih orahovačkih sportaša i rekreativaca u novom ruhu

Foto: Grad Orahovica
Rekonstrukcijom igrališta danas na njemu mogu igrati i odrađivati svoje treninge tenisači, rukometaši i rukometašice, nogometaši i rekreativni košarkaši

Gradonačelnica Orahovice Ana–Marija Petin i direktor poduzeća Edel sport Igor Gavranović krajem prošle godine, potpisali su ugovor o ugradnji i nabavi sportske podloge za vanjski teren na multifunkcionalnom igralištu u Orahovici.

Održana početna konferencija najvećeg orahovačkog projekta Na Jezeru će graditi Edukativni centar, odmaralište za djecu, bungalove, igrališta...

Riječ je o nekadašnjem bivšem igralištu Škole nogometa “Danijel Pranjić- Ortran”, na kojem je prethodno bila postavljena umjetna trava. Radove je obišao predsjednik Zajednice športskih udruga grada Orahovice Igor Hozić koji je rekao kako je prethodna podloga dotrajala te da je došlo vrijeme da se igralište u potpunosti obnovi, piše radioorahovica.com. Hozić je također naglasio kako se cijelo igralište “oblači” u zaštitne spužve radi sigurnosti svih korisnika, a plan je obnoviti kontejnere koji služe kao svlačionice te urediti tribinu i zamijeniti postojeće stolice.

VJEŠTI I KREATIVNI Orahovački učenici najbolji u regiji u robotici i programiranju

Rekonstrukcijom igrališta danas na njemu mogu igrati i odrađivati svoje treninge tenisači, rukometaši i rukometašice, nogometaši i rekreativni košarkaši. Iz Grada poručuju kako će igralište biti otvorenog tipa za sve korisnike. Investiciju vrijednu 250 tisuća kuna u cijelosti je financirao Grad Orahovica.