Izbornik
Naslovnica Županije Bjelovarsko-bilogorska
Proglašeni najbolji županijski sportaši u 2018.

Laureati Draga Uremović, Deni Černi, Ivana Dragišić i Miran Maričić

Najbolji sportaši Bjelovarsko-bilogorske županije u 2018. godini
1/49
Foto: Bjelovarsko-bilogorska županija
Slavko Bališ dobitnik je nagrade za životno djelo Športske zajednice Bjelovarsko-bilogorske županije

Poznati su najbolji sportaši, sportašice, ekipe i sportski djelatnici Bjelovarsko-bilogorske županije u 2018. Na svečanom proglašenju održanom u Bjelovaru, na kojem je sudjelovala i zamjenica župana Bojana Hribljan, uručena su im vrijedna priznanja Športske zajednice BBŽ-a. U konkurenciji sportaša s invaliditetom najbolja u juniorskoj kategoriji je Marijeta Magdić iz kluba Kul pong Bjelovar.

Bjelovar Župan Damir Bajs i ravnateljica Biljana Balenović potpisali ugovore o dogradnji Medicinska škola dobiva nove učionice, specijalizirane kabinete i laboratorije

Najbolji seniori su Draga Uremović iz DŠI “Sokol” Bjelovar, član Atletskog kluba OTOS iz Grubišnog Polja Deni Černi, Ženska ekipa Športskog saveza osoba s invaliditetom BBŽ-a i Atletski klub “Sokol” iz Bjelovara. Među kadetima su najbolji Ena Daskijević iz TKD kluba Omega, član Savate kluba ŠAN iz Garešnice Renato Premužić, kadetkinje Hrvatskog karate kluba Slavko Krivski - Termal iz Daruvara i RK Bjelovar.

Juniorska priznanja pripala su Karmeli Pokopac iz ŽRK Bjelovar, članu TKD kluba Fox Kevinu Češljaru, ŽRK Bjelovar i NK Bjelovar.

ŠTETA 10.000 KUNA Pored jelena lopatara i divlje svinje, odlučili ukrasti 10 ovaca

Zamjenica Hribljan uručila je zlatnu, srebrnu i brončanu plaketu Športske zajednice BBŽ-a najboljima u seniorskoj konkurenciji.

To su Ivana Dragišić, članica ŽRK Bjelovar, Miran Maričić iz Streljačkog društva Bjelovar 1874, ŽRK Bjelovar i Kuglački klub Bjelovar. Dobitnici posebnih priznanja i plakete za životno djelo su Vjekoslav Karakaš, Ivan Daskijević, KK Bjelovar, MOK Čazma, NK Brestovac, Kuglački klub Bjelovar dok je trofej Športske zajednice BBŽ-a za životno djelo pripao Slavku Bališu. 

Župan Damir Bajs i ravnatelj Fonda Dubravko Ponoš obišli su radove na Osnovnoj školi Garešnica u sklopu kojih će se obnoviti i školsko-sportska dvorana BBŽ među vodećim županijama po korištenju Fonda za energetsku učinkovitost Osnovna škola Garešnica dobit će novo ruho vrijedno 11 milijuna kuna, đaci će ići na nastavu u potpuno obnovljenu zgradu