Izbornik
Naslovnica Županije Primorsko-goranska
Tunel Ri

Ledeno doba u Tunelu

Ledeno doba u Tunelu
Foto: Primorsko-goranska županija
Djeca su imala priliku proučiti originalni muzejski materijal koji potječe iz vremena posljednjeg ledenog doba te uz pomoć pripremljenih šablona i korištenjem ugljena, izraditi "Obiteljsku špiljsku sliku"

U prostoru Tunela Ri, u sklopu manifestacije Advent u Tunelima, izvedena je druga edukativna radionica Prirodoslovnog muzeja Rijeka, Ledeno doba u Tunelu. Djeca su se upoznala s terminom ledeno doba te su imala priliku razgovarati o uvjetima života tijekom oledbi, ledenodobnim životinjama i njihovim prilagodbama na hladne životne uvjete te životu čovjeka i životinja u špilji, priopćili su iz Primorsko-goranske županije.

Djeca su imala priliku proučiti originalni muzejski materijal koji potječe iz vremena posljednjeg ledenog doba te uz pomoć pripremljenih šablona i korištenjem ugljena, izraditi "Obiteljsku špiljsku sliku". 

Pust je dobio ime Migro po velikom broju migranata koji se kreću Čičarijom uz granicu sa Slovenijom Žejane Pust Migro je podignut Hrvatski muzej turizma primljen je u NEMO Opatijski muzej dobio prestižno stručno priznanje