Izbornik
Naslovnica Županije Zagrebačka
Prijam osvajača medalja sa svjetskog prvenstva u samostrelu

“Lijepo je kad se naš sport cijeni i razumije”

Foto: Zagrebačka županija
U malu općinu Dubrava, u našu Zagrebačku županiju, ovi su mladi sportaši donijeli svjetske medalje i na tome im od srca čestitam, rekao je župan poručivši da Zagrebačka županija planira zadržati status županije koja najviše izdvaja za sport

Zagrebački župan Stjepan Kožić primio je i nagradio članove Streljačkog društva “Dubrava 1094”, koji su osvojili medalje na Svjetskom prvenstvu u samostrelu održanom u Rusiji u kolovozu. Najuspješnija je bila Valentina Pereglin, osvajačica zlata u ženskoj konkurenciji, pojedinačno i ekipno.

Međunarodni ispit potražnih pasa u Jastrebarskom Pas pretraži 1000 četvornih metara ruševina u samo 20 minuta

Domagoj Pereglin osvojio je srebro u muškoj konkurenciji pojedinačno te zlato u ekipnoj konkurenciji s Marijanom Kajfešom koji je u pojedinačnoj konkurenciji izborio šesto mjesto. U kadetskoj konkurenciji Ivan Borak osvojio je srebro, pojedinačno i ekipno.

– U malu općinu Dubrava, u našu Zagrebačku županiju, ovi su mladi sportaši donijeli svjetske medalje i na tome im od srca čestitam – rekao je župan poručivši da Zagrebačka županija planira zadržati status županije koja najviše izdvaja za sport.

Svjetska prvakinja Valentina Pereglin istaknula je da iza ovakvih rezultata stoji puno uloženog truda i slobodnog vremena.

Dva projekta na Danima turizma dobila velike potpore Za razvoj turizma Zagrebačkoj županiji dodijeljeno 372.000 kuna

– Lijepo se vratiti u Hrvatsku i vidjeti ljude koji cijene i razumiju naš sport – poručila je Valentina, a složio se s njom i njezin trener Branko Pereglin koji je Županiji zahvalio na financijskoj pomoći.