Izbornik
Naslovnica Županije Varaždinska
Od 5. lipnja

Ljeto na Aquacityju uz komedije Kerekesh Teatra

Foto: Grad Varaždin
Prvo je na rasporedu film Ljubomira Kerekeša Ufuraj se i pukni. Nakon toga, svake druge srijede u 20:30 sati igrat će predstave: Sve u 3..., Samo preko njega mrtvog iz Lude kuće, Očeš nečeš, doktor te najnovija komedija Kerekesh Teatra Pod hitno na hitnu

Umjetnička organizacija iz Varaždina Kerekesh Teatar, u suradnji s Aquacity Varaždinom i uz potporu Grada Varaždina, i ovog ljeta organizira „Ljeto na Aquacityju“. Četiri kazališne predstave i film "Ufuraj se i pukni", za sve ljubitelje komedije, održat će se na popularnom "varaždinskom moru" Aquacity.

Obnova sakralnog blaga u varaždinskoj crkvi sv. Ivana Krstitelja Dijelove oltara vozili u Varaždin Dravom iz Maribora

„Ljeto na Aquacityju“ će započeti već 5. lipnja kada će, u suradnji s kinom Gaj i POU Varaždin biti prikazan film Ljubomira Kerekeša Ufuraj se i pukni. Nakon toga, svake druge srijede u 20:30 sati igrat će predstave: Sve u 3..., Samo preko njega mrtvog iz Lude kuće, Očeš nečeš, doktor te najnovija komedija Kerekesh Teatra Pod hitno na hitnu.

Zamjenik varaždinskog gradonačelnika Zlatan Avar najavio je nastavak uspješne suradnje s Kerekesh teatrom te je na uspjesima čestitao Ljubomiru i Janu Kerekešu.

Predstave će se održavati na pozornici uz jezero Aquacity. Sve predstave počinju u 20:30 sati, a ulazak publike je predviđen pola sata ranije. Cijena ulaznice je 40 kuna. Zlatna ulaznica za sve priredbe moći će se kupiti po cijeni od 150 kuna.

kod Motičnjaka u Varaždinu Stigla lokacijska dozvola: gradit će se novi rotor