Izbornik
Naslovnica Županije Sisačko-moslavačka
11. izdanje "Milenijskog čitanja bajki"

Mali i veliki neprestano će 24 sata čitati bajke

Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL
Kao i proteklih godina, putem poslanih video materijala, pridružit će se i djeca iz udaljenih krajeva svijeta, osobe iz kulturnog, sportskog i gospodarskog života, prijatelji i donatori SOS Dječjeg sela

Tradicionalna književna manifestacija "Milenijsko čitanje bajki", u svom jedanaestom izdanju, održat će se u SOS Dječjem selu Lekenik, od podneva u četvrtak, 14. studenoga, pa sve do 12 sati u petak, 15. studenoga. 

SLATKO Usred grada postavili kućicu za knjige

Neprekidno će se čitati bajke i pripovijetke za djecu, a osim djece i zaposlenika SOS Dječjeg sela, sudjelovat će i brojni prijatelji SOS Sela, mali i veliki, najavljuju u SOS Dječjem selu Hrvatska. 

U sklopu ovogodišnje manifestacije bit će predstavljene slikovnice za djecu predškolskog i školskog uzrasta, čiji su autori književnik Rusmir Agačević i akademski kipar Dejan Pranjković. Voditelj Dramske radionice SOS Dječjeg sela Lekenik, Rusmir Agačević predstavit će slikovnice Bon-ton za đake prvake
– o lijepom ponašanju, Potomci zmajeva iz naših krajeva – o domaćim životinjama, Bez alata nema zanata – o raznim zanimanjima i Vilenjaci dobri znanci – o zaštiti čovjekove okoline.

Priručnik Zdravo i fino priručnik Zdravo i fino Slikovnim receptima do pripreme jednostavnih obroka

Kao i proteklih godina, putem poslanih video materijala, pridružit će se i djeca iz udaljenih krajeva svijeta, osobe iz kulturnog, sportskog i gospodarskog života, prijatelji i donatori SOS Dječjeg sela.