Izbornik
Naslovnica Županije Osječko-baranjska
NOVO PRIZNANJE DV U BELIŠĆU

'Maslačak' ponovno najljepši u Hrvatskoj

Dječji vrtić Maslačak
Foto: Grad Belišće
DV "Maslačak" iz Belišća ponovno je pobjednik izbora te ponosno, drugu godinu zaredom, nosi titulu Najljepšeg gradskog vrtića 2020.

Belišćanski dječji vrtić "Maslačak" uvjerljivo je obranio titulu najljepšeg vrtića u Hrvatskoj. Nakon 9 dana glasanja, 57 prijavljenih vrtića iz cijele Hrvatske, više od 80.000 lajkova, dijeljenja i komentara podrške, DV "Maslačak" iz Belišća ponovno je pobjednik izbora te ponosno, drugu godinu zaredom, nosi titulu Najljepšeg gradskog vrtića 2020. Nakon što je lani odnio pobjedu s tada nedodirljiva 1923 "lajka", ove ih je godine skupio dvostruko više, čak 3890.

U Belišću svečano obilježen Svjetski dan romskog jezika Belišće poslalo poruke ljubavi i poštovanja prema romskoj manjini

– Ponosni smo na svu ljubav i trud naših vrtićaraca, njihovih odgojiteljica i djelatnika, koji su tijekom ovih devet dana glasovanja snimali svoje videouratke i tako pozivali svoje roditelje i sve prijatelje grada Belišća da stisnu "lajk" za njihov vrtić. Zahvaljujući podršci djece, građana, roditelja, zaposlenika vrtića i same Gradske uprave, belišćanski vrtić od prvog je dana favorit u ovom izboru portala Gradonačelnik.hr – poručuju u Gradu Belišću. Važno je istaknuti kako je od prošle godine belišćanski vrtić besplatan za djecu koja pohađaju matični vrtić u Belišću i područni vrtić u Gatu. – Grad Belišće ulaže znatne napore u pomoć najmlađim stanovnicima grada i prigradskih naselja. Ponosan je na ovu titulu i čestita svima koji su doprinijeli da naš vrtić ponovno ponese titulu najljepšeg – zaključuju u Gradu.