Izbornik
Naslovnica Županije Karlovačka 52 pregleda
SDP-ov kandidat za župana:

'Mi, za razliku od HDZ-a, vjerujemo u Boga, ali i u žuljave ruke'

Ivan Vuković SDP-ov kandidat za župana
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
SDP-ov kandidat za župana Ivan Vuković predstavio je i svoje zamjenike; Zdenka Močnika (HSS) i Josipa Benčića (SDP), te Branka Eremića (SDP) kandidata za dožupana iz redova srpske nacionalne manjine

- Ne možemo reći da ništa nije napravljeno, ali obzirom na to da HDZ vlada Karlovačkom županijom više od dva desetljeća, moglo se bolje i više. Mi imamo planove kako oživjeti naše gradove koji su lijepi, ali bez ljudi, kako zadržati poljoprivrednike i omogućiti im da žive od svog rada, kako ulagati u školstvo, te u infrastrukturu da dobijemo jednake uvjete života u svakom dijelu županije. Vrijeme je da birači podrže SDP-ove kandidate na izborima, pa da provedemo naše planove koji su realni i ostvariti - kazao je Ivan Vuković, SDP-ov kandidat za župana na tiskovnoj na kojoj je predstavio i svoje zamjenike; Zdenka Močnika (HSS) i Josipa Benčića (SDP), te Branka Eremića (SDP) kandidata za dožupana iz redova srpske nacionalne manjine.

Eremić je rekao da neće biti opcija koja pomaže HDZ da ostane na vlasti već će se boriti za građanska prava nacionalnih manjina, dok je Močnik rekao da se poljoprivrednike treba stimulirati poticajima da mogu ostati na imanjima i selima. Benčić tvrdi da će, ukoliko dođu na vlast, mijenjati proračun da bude razvojan. 

- Moramo mijenjati vlast i način vladanja HDZ-a, tu klasu političara koji se međusobno natječu tko će biti što na vlasti, pa onda odluke 'pročita' svećenik na misi i svi tako glasaju. Mi vjerujemo u Boga, ali i u žuljave ruke - dodao je I. Vuković.