Izbornik
Naslovnica Županije Varaždinska 56 pregleda
Varaždinska županija

Ministar Božinović na otvorenju 1,5 kilometra ceste i redomata

Šalter u PU Varaždinskoj
1/5
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL
Ministar je najavio i rješavanje problema u postajama u Ivancu i Novom Marofu. Obišao je preuređenu županijsku cestu u selu Gornje Ladanje kod Vinice

U zgradi Policijske postaje Varaždin u Ulici Augusta Cesarca postavljen je redomat, pa će se smanjiti gužve pred šalterima za izdavanje osobnih dokumenata. Postaju je tim povodom obišao ministar unutarnjih poslova Davor Božinović. MUP je za radove izdvojio pola milijuna kuna. Ministar je najavio i rješavanje problema u postajama u Ivancu i Novom Marofu. Obišao je preuređenu županijsku cestu u selu Gornje Ladanje kod Vinice.

Ivan Čehok Radovi na infrastrukturi u Varaždinu Sanira se nadvožnjak u Ulici Vilka Novaka, očekuju se gužve

- Danas smo ovdje kako bismo otvorili tih kilometar i pol proširene magistralne ceste s nogostupima, za koju je Ministarstvo unutarnjih poslova izdvojilo 3,3 milijuna kuna iz Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa - rekao je Božinović. U projektu je s 1,1 milijun kuna sudjelovala Varaždinska županija, dok je Općina Vinica uložila 300.000 kuna.

- Varaždinska županija uz Zagrebačku i Požeško-slavonsku ima najmanji broj poginulih u prometu. Mislim da se vide pomaci, pogotovo kad se projektima pristupa na sustavan način - dodao je ministar.

državna matura Varaždinska županija Prvi u Hrvatskoj će državnu maturu iz izbornih predmeta pisati u Ispitnom centru