Izbornik
Naslovnica Županije Sisačko-moslavačka
KUTINSKI BAZEN

Mjesto za osvježenje, ali i za školu plivanja

Foto: Grad Kutina
Ove godine je prijavljeno 60 polaznika za tradicionalnu školu plivanja na kutinskom bazenu

Velike vrućine mnoge su natjerale da osvježenje potraže na kutinskom bazenu, koji ni ove sezone nije mijenjao cijenu ulaznica. Cijena dnevne ulaznice za djecu od sedam do 15 godina je 15 kuna, a za odrasle 20 kuna.

EKOPROJEKT Školarci izradili kućice za bube i ptice

Sezonska ulaznica za djecu od 7 do 15 godina je 150 kuna, a za odrasle 200 kuna. Obiteljska sezonska ulaznica stoji 500 kuna, dok djeca do sedam godina imaju slobodan ulaz uz pratnju punoljetne osobe. Ravnatelj Športskog centra Renato Habek pozvao je sugrađane da i ovoga ljeta uživaju na bazenu.

– Naš bazen zadovoljava sve tehničke uvjete, voda je ispravna – rekao je Habek. Na bazenu je, kao i svakoga ljeta, počela škola plivanja te će, u organizaciji Sportskog centra Kutina, trajati do 8. srpnja (uz produžetak u slučaju lošeg vremena).

– Imamo prijavljeno 60 polaznika za koje se škola plivanja odvija u tri termina, od 9 do 10 sati, 10 do 11 te od 11 do 12 sati. Cijena škole plivanja iznosi 100 kuna, u što je uključena i ulaznica na bazen za vrijeme trajanja škole. Drago mi je što se i ove godine održava škola plivanja te što je tolika zainteresiranost i želja za učenjem plivanja u našem gradu – rekao je Ivan Mažar, učitelj plivanja.

MANIFESTACIJA PODRAVSKI MOTIVI 3. I 4. SRPNJA NA ZRINSKOM TRGU Podravka priprema tradicionalna podravska jela

Mlade buduće plivače posjetio je i gradonačelnik Kutine Zlatko Babić u društvu svoje zamjenice Ivane Grdić.

– Raduje me što nas ni ovog ljeta nije zaobišla škola plivanja i što će za 12 radnih dana naši novi plivači moći otići kućama sa svojim pohvalnicama kako su uspješno savladali osnove plivanja – rekao je Babić.