Izbornik
Naslovnica Županije Međimurska
Posjet

Moguća suradnja s grčkim regijama

Lefteris Avgenakis
1/2
Foto: Međimurska županija

U posjetu Međimurju boravio je grčki ministar ruralnog razvoja i prehrane Lefteris Avgenakis. Župan Matija Posavec upoznao ga je s projektima, među kojima je i bio i CycleSeeing Attractour, vrijedan 1,463.966 eura. Zahvaljujući njemu postavljen je vidikovac na Mađerkinom bregu koji su obišli. Otvorena je i tema o mogućnosti suradnje Međimurske županije i grčkih regija.

– Zanimljiva nam je mogućnost suradnje na projektu ADRION Transnacionalna mreža autentičnih sela. Međimurska županija već je dio ovog programa u suradnji s osam zemalja – rekao je župan Posavec koji je ministra upoznao s ljepotama Međimurja. Dogovoren je skori posjet guvernera jedne od grčkih regija. 

Sporazum za Urbanovo međimurska županija Potpisan sporazum o partnerstvu za festival Urbanovo 2024. Turistička zajednica općine Nedelišće organizirala je Festival cekera 2024. Baština U Nedelišću žele otvoriti prvi Centar cekeraštva storyeditor/2024-03-22/MZB.jpg Bespovratne potpore u turizmu za 2024. u Međimurskoj županiji Za turističke projekte dodatnih 65.000 eura