Izbornik
Naslovnica Županije Koprivničko-križevačka
u križevcima

Moto i biciklističko druženje na Uskrsni ponedjeljak

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Na središnjem Strossmayerovu trgu održana je prigodna svečanost i dodjela priznanja najboljim vozačima na dva i četiri kotača u prošloj godini

Više stotina motociklista i biciklista sudjelovalo je na 9. moto i biciklističkom druženju u Križevcima koje tradicionalno upriličuje Auto-moto klub i Moto-klub Križevci zajedno s Križevačkom udrugom biciklista i Policijskom postajom Križevci.

retro je in Stari ljepotani na Drugom uskrsnom Oldtimer Promo Touru

Na središnjem Strossmayerovu trgu održana je prigodna svečanost i dodjela priznanja najboljim vozačima na dva i četiri kotača u prošloj godini.

Najbiciklisti su Ivančica Stručić i Branko Orejaš, mopedist Dalibor Belani, motociklisti Dražen Lučki i Vladimir Šegrt, a najbolji vozači automobila su Milan Berend, Valent Dijanuš i Stjepan Čokor.

Priznanja su im uručili gradonačelnik Mario Rajn, župan koprivničko-križevački Darko Koren, zamjenik križevačkog gradonačelnika Danijel Šaško, načelnik križevačke Policijske postaje Ivan Pukec, predsjednik AMK i MK Križevci Dragutin Srečec i klupski tajnik i predsjednik Hrvatskoga motociklističkog saveza Stjepan Peršin.

Počeli Dani Međimurske županije Od BIMEP-a i polumaratona Zrinskih do odavanja počasti Petru i Franu Krsti

Potom su s predstavnicima braniteljskih udruga položili vijenac i zapalili svijeće kod spomenika "Majka poginulog junaka" za poginule hrvatske branitelje iz križevačkog kraja. Molitvu je vodio cirkvenski župnik Ivan Novak, inače strastveni motociklista.

Ove godine križevački su motociklisti i biciklisti vozili do Gornjeg Dubovca.