Izbornik
Naslovnica Županije Zagrebačka
Proslava fašnika u subotu 22. veljače

Na glavnoj pozornici nastup maskiranih mališana

Foto: Grad Sveta Nedelja
Prvo će nastupiti maskirane skupine Dječjih vrtića “Slavuj”, “Linigra”, “Osmijeh” te Osnovnih škola Sveta Nedelja i “Vladimir Deščak”

Početak tradicionalnog Svetonedeljskog fašnika, kao i svake godine, s najviše nestrpljenja očekuju naši najmlađi. Oni su za ovu veselu prigodu pripremili atraktivne i kreativne maske i koreografije za nastup na glavnoj pozornici u subotu, 22. veljače od 11 sati.

Poziv maturantima za prijavu S aplikacijom e-Pripreme lakše na državnu maturu

Prvo će nastupiti maskirane skupine Dječjih vrtića “Slavuj”, “Linigra”, “Osmijeh” te Osnovnih škola Sveta Nedelja i “Vladimir Deščak”, a svoje mjesto na pozornici imat će i Svetonedeljske mažoretkinje, Mlada i ambiciozna udruga Balans Code, te Dječji zbor Strmečki mališani. Za svu djecu, dakako, osiguran je bogati animacijski program. Za maskirane skupine osigurane su besplatne krafne i sokovi.

A osim mališanima, dobre zabave neće nedostajati ni malo starijima koji fašnički dan u Svetoj Nedelji mogu iskoristiti za razbibrigu i dobru zabavu. U subotu 22. veljače pozvani su da dođu na glavni gradski trg s maskom na licu i “naoružani” dobrim raspoloženjem. Od 20 sati na programu je koncert Jasmina Stavrosa, a za okrepu, na raspolaganju će biti besplatno kuhano vino.

Organizatori i pokrovitelji su Turistička zajednica grada Svete Nedelje, Grad Sveta Nedelja i komunalno poduzeće Svenkom. Sponzor je McDonald’s, a medijski pokrovitelj Radio Samobor.