Izbornik
Naslovnica Županije Zagrebačka
Poziv maturantima za prijavu

S aplikacijom e-Pripreme lakše na državnu maturu

Foto: epripreme.hr
Učenici koji upotrebljavaju aplikaciju imat će mogućnost rješavanja ispita u obliku kvizova i moći će “polagati” sve predmete više i niže razine s ljetnih i jesenskih rokova

Grad Sveta Nedelja u suradnji s tvrtkom educirajme.com svim zainteresiranim maturantima s područja grada Svete Nedelje omogućit će korištenje web-aplikacije ePripreme za državnu maturu kako bi se mogli kvalitetno i pravodobno pripremiti za uspješno polaganje državne mature i upisati na željeni fakultet.

Ured LAG-a Sava započeo s radom Pomoć poljoprivrednicima iz Sv. Nedelje, Samobora i Stupnika

ePripreme omogućuju korisnicima da se u bilo kojem trenutku, na bilo kojem mjestu ili uređaju (mobitel, tablet, računalo) povežu na aplikaciju kojom dobivaju pristup stvarnim ispitima iz prijašnjih godina, i to iz svih predmeta i na svim razinama.

Oni koji koriste aplikaciju imat će mogućnost korištenja ispita u obliku kvizova i moći će “polagati” sve predmete više i niže razine s ljetnih i jesenskih rokova te usporediti rezultate s ostalim maturantima koji koriste aplikaciju, kao i vidjeti ispis postotka svih riješenih ispita.

Da bi se aplikacija stavila na korištenje korisniku, mole se svi zainteresirani maturanti da se ispunjavanjem obrasca koji se nalazi na webu Grada Svete Nedelje prijave Gradu Svetoj Nedelji za korištenje ove aplikacije.

Od 1. siječnja 2020. na snazi je nova komunalna mjera Računi za komunalnu naknadu bit će za trećinu niži za 90 posto građana

Prijaviti se mogu slanjem e-maila na info@grad-svetanedelja.hr ili osobnom dostavom na urudžbeni zapisnik (soba br. 9, I. kat). Može se poslati i poštom na adresu: Grad Sveta Nedelja, Trg Ante Starčevića 5, 10431 Sveta Nedelja, i to najkasnije do 10. ožujka kako bi se osigurao pristup aplikaciji e-Pripreme za državnu maturu.