Izbornik
Naslovnica Županije Zagrebačka
Ured LAG-a Sava započeo s radom

Pomoć poljoprivrednicima iz Sv. Nedelje, Samobora i Stupnika

Foto: Grad Sveta Nedelja
Lokalna akcijska grupa Sava svakog će utorka održavati uredovni dan u Ulici Marijana Stilinovića 17 u Svetoj Nedelji između 8 i 15 sati

Ured Lokalne akcijske grupe Sava u Svetoj Nedelji započeo je s radom, i to od 14. siječnja, a njegov rad neće obuhvaćati samo područje Svete Nedelje već i Samobora i Stupnika.

Novi rotor Nema više svakodnevnih gužvi, na snazi nova regulacija prometa

Početku rada ureda nazočili su predsjednik LAG-a Sava Krunoslav Znika, zamjenik gradonačelnika Grada Svete Nedelje Davor Nađi, viša savjetnica za gospodarstvo i projekte Grada Svete Nedelje Martina Fabijan, stručna suradnica LAG-a Sava Marijana Jurak te predstavnik Uprave za stručnu podršku razvoju poljoprivrede i ribarstva Ministarstva poljoprivrede Marijan Mavračić.

Predsjednik LAG-a Sava Znika istaknuo je da mu je izuzetno drago da ured započinje s radom i da će biti na usluzi svim poljoprivrednicima s područja Svete Nedelje, Samobora i Stupnika. Zamjenik gradonačelnika Davor Nađi rekao je pak kako vjeruje da će ured LAG-a Sava i poljoprivredna savjetodavna služba biti od velike pomoći svim poljoprivrednicima, posebice na provedbi projekata vezanih uz ruralni razvoj te istaknuo da je otvaranjem ureda LAG Sava svoj rad i djelovanje približio građanima.

Projekti koji se “kuhaju” za 2020. godinu DV “Slavuj” će se proširiti, a grad će dobiti knjižnicu

Lokalna akcijska grupa Sava svakog će utorka održavati uredovni dan u Svetoj Nedelji. Za poljoprivrednike i druge zainteresirane za provedbu projekata ruralnog razvoja djelatnici LAG-a bit će na raspolaganju u prostorijama Ministarstva poljoprivrede, odnosno njegove savjetodavne službe na adresi Marijana Stilinovića 17 između 8 i 15 sati.