Izbornik
Naslovnica Županije Koprivničko-križevačka
Zbog neodgovornih pojedinaca

Na novom igralištu uvodi se dodatan videonadzor

storyeditor/2024-08-02/VJ_foto.jpg
Foto: Koprivničko-križevačka županija ZAŠTITIT će se igrališta od uništavanja

Na novom školskom igralištu u Koprivnici, u čiju je obnovu i uređenje Županija uložila 1,2 milijuna eura, uvodi se dodatan videonadzor. Odlučeno je to na sastanku predstavnika Koprivničko-križevačke županije, Srednje škole Koprivnica, Grada Koprivnice, Policijske uprave i tvrtke Koming koja je izvodila radove.

Videonadzorom obuhvatit će se cijeli prostor igrališta i okolice, povećat će se broj ophodnji policije i komunalnih redara, a igralište će biti dovoljno osvijetljeno i u noćnim satima. U Županiji kažu kako većina korisnika igrališta kod škola poštuje pravila, ali ima onih koji to ne čine. Posebno se to odnosi na pojedince koji, unatoč zabrani i natpisima upozorenja, biciklima, romobilima i sličnim vozilima svakog dana ulaze na atletsku stazu te oštećuju osjetljivu podlogu. 

storyeditor/2024-08-03/PXL_020824_118372598.jpg Radionice starih zanata, prikaz života u viteškim kampovima, viteška interaktivna radionica... Završilo jubilarno, 60. Porcijunkulovo u čast Gospe od Anđela Tim će sredstvima Općina Dubrava financirati dječju opremu na projektu "Uređenje dječjeg igrališta – Park Šanac" Nova oprema Više od 50.000 eura za novo ruho Parka Šanac storyeditor/2024-08-02/a_skola_cjelodnevna_ustupljena_fotografija.jpg Priprema za cjelodnevnu nastavu Intenzivni radovi u Gornjem Bazju i Špišić Bukovici