Izbornik
Naslovnica Županije Virovitičko-podravska
Najuspješniji sajam dosad

Na Viroexpou 31.170 posjetitelja

Foto: Kristijan Toplak
Viroexpo je prvi put održan u novoj dvorani koja će mu postati trajni dom

U svom novom domu, 24. Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo postao je i službeno najposjećeniji sajam u povijesti.

'Cvijet za dan duže' Udruga Liga protiv raka organizira humanitarnu akciju povodom Dana narcisa

U tri dana zabilježeno je 31.170 posjetitelja. Sajam je lani, usporedbe radi, vidjelo 27.800 ljudi. Predstavilo se ove godine 625 izlagača iz 29 zemalja. Zanimljivo je kako je njih čak 156 stiglo u Viroviticu iz inozemstva.

U anketi koju je provela HGK-Županijska komora Virovitica, više od 97 posto izlagača najavilo je kako će i 2020. sudjelovati na Viroexpou, a njih 95 posto očekuje povećanje plasmana proizvoda. Više od 93 posto izlagača vjeruje da će im nastup na Viroexpou poboljšati poslovanje. A svi do jednoga dali su podršku novoizgrađenoj dvorani i daljnjem održavanju sajma te smatraju kako je on dobar oblik prezentacije proizvoda, usluga i ideja.

Održan 24. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2019. "Sajam s dušom" prvi put u vlastitoj hali, a privukao 625 izlagača iz 29 zemalja

– Zahvaljujući Vladi RH, Ministarstvu poljoprivrede, Virovitičko-podravskoj županiji i gradu Virovitici, Viroexpo više nije podstanar. Ovo je prvi ostvareni projekt u sklopu razvojnog sporazuma za Slavoniju, Baranju i Srijem i na to smo posebno ponosni jer se radi o gospodarskom projektu. Nama je svako izdanje našeg sajma novo dokazivanje, uvijek želimo biti "najbolji dosad". Viroexpo je sve ove godine predstavljao skladnu sinergiju svih organizatora, što naši i izlagači i posjetitelji poštuju i cijene, i na tome im velika hvala – ponosan je virovitičko-podravski župan Igor Andrović, inače čelnik Organizacijskog odbora Viroexpoa. Uz predsjednicu RH Kolindu Grabar-Kitarović pokrovitelj sajma je bila i Vlada RH, ali i četiri ministarstva.

Prvi od jedanaest Započela izgradnja Dječjeg vrtića u Špišić Bukovici