Izbornik
Naslovnica Županije Sisačko-moslavačka
Pomoć poljoprivrednim gospodarstvima

Na županijskoj online tržnici više od 60 kategorija proizvoda

Foto: Sisačko-moslavačka županija
Župan Ivo Žinić predstavio je online tržnicu na internetskoj adresi trznica.smz.hr

Predstavljena je online tržnica Sisačko-moslavačke županije.

Uništava sve mikroorganizme, viruse i bakterije Jedinstveni robot pomaže sisačkoj bolnici u borbi s koronavirusom

– U vremenu u kojem se nalazimo, pogođeni epidemijom, a imajući na umu značenje koje mala i srednja poljoprivredna gospodarstava imaju za održivi razvoj ukupnog ruralnog prostora te ekološku i kulturološku ulogu u njegovu očuvanju, htjeli smo pomoći pri pronalaženju novih mogućnosti i izvora dohotka za opstanak poljoprivrednih gospodarstava. Tako je i nastala ideja online tržnica SMŽ-a, sa željom da se pomogne proizvođačima u plasmanu njihovih proizvoda, ali i mogućnost građana za dostupnost kvalitetnog i domaćeg – rekao je župan Ivo Žinić.

Izrađena platforma na jednom mjestu, na adresi trznica.smz.hr, povezuje ponudu i potražnju te stanovnicima županije omogućuje kupnju domaćih proizvoda, a sve radi kvalitetnijeg življenja.

Borba s covid-19 Pomoć zdravstvu i gospodarstvu u županiji

Platformu online tržnice besplatno je izradila tvrtka MARACOM d.o.o. sa sjedištem u Sisku te je kao gotovu platformu donirala Sisačko-moslavačkoj županiji koja će njome i upravljati. Online tržnica trenutačno ima više od 60 kategorija proizvoda iz Sisačko-moslavačke županije, uključujući mliječne proizvode, napitke, voće i povrće, mesnate proizvode, prirodnu kozmetiku i sl. Online tržnica pruža mogućnost lakog umrežavanja s poljoprivrednicima širom Sisačko-moslavačke županije potpuno besplatno, a na profilu svakog prijavljenog OPG-a mogu se vidjeti njihovi kontakt-podaci, načini dostave, popis proizvoda i cijena.