Izbornik
Naslovnica Županije Primorsko-goranska 3 pregleda
Primorsko-goranska županija

Najuspješniji učenici i mentori na prijmu kod župana

Prijam u PGŽ-u
Foto: Primorsko-goranska županija
Mislim da je red okupiti djecu koji žele više, koji shvaćaju da moraju uložiti u sebe, i hvala svim učiteljima koji u tome doprinose - rekao je Komadina

Svečanim prijmom učenika i njihovih mentora koji su u školskoj 2017./2018. godini na natjecanjima i smotrama u znanju, vještinama i sposobnostima osvojili prvo mjesto na državnoj i međunarodnoj razini, Primorsko-goranska županija još je jednom istaknula važnost vrednovanja izvrsnosti u procesu obrazovanja.

Župan Zlatko Komadina i pročelnica UO za odgoj i obrazovanje Edita Stilin uručili su prigodne darove učenicima i mentorima osnovnih i srednjih škola, učeničkih domova te Saveza školskih sportskih društava s područja Primorsko-goranske županije.

Župan Komadina istaknuo je važnost svečanosti.

- Svečani prijem tradicionalno je okupljanje naših učenika osnovnih škola sa njihovim učiteljima i mentorima koji daju jedan doprinos više  možda nego neki drugi. Natječu se u raznim disciplinama, od sporta do matematike, fizike, lidrana, književnosti, recitacija, svirke, tako da imamo sjajnu generaciju. Dvije stotine njih su prvi u svojim kategorijama u Hrvatskoj i međunarodnim natjecanjima. Mislim da je red okupiti djecu koji žele više, koji shvaćaju da moraju uložiti u sebe, i hvala svim učiteljima koji u tome doprinose - rekao je Komadina, izvijestili su iz županije.

Zlatko Komadina Novoosnovana Javna ustanova PGŽ dobila agenciju koja će biti regionalni razvojni koordinator