Izbornik
Naslovnica Županije Varaždinska
Investicije

Nakon 40 godina obnovljen vrtić Kozarčeva

vrtić Kozarčeva
Foto: Grad Varaždin
Grad s radovima nastavlja i dalje, sljedeći na redu su vrtići Aleja i Koprivnička, a također nakon 40 godina napokon i novi vrtić u našem gradu, u Kućanu, dodao je gradonačelnik Čehok

Završila je energetska obnova zgrade Dječjeg vrtića Kozarčeva vrijedna više od dva milijuna kuna.

– Nakon 40 godina obnovili smo vrtić Kozarčeva. Važno je reći da će ovdje ušteda energije biti više od 60 posto i sada je u prostoru gdje djeca borave konstantan dotok svježeg zraka – rekao je gradonačelnik Ivan Čehok.

Potpisan ugovor o dogradnji VI. Osnovne skole Varaždin Počinje dogradnja i rekonstrukcija Najveća varaždinska škola dobit će nove učionice, knjižnicu, dvoranu...

Grad je u ukupnom trošku sudjelovao s 40 posto, a 60 posto investicije pokrivaju europski fondovi. Vrtić je za vrijeme obnove nesmetano radio za 140 polaznika.

– Grad s radovima nastavlja i dalje, sljedeći na redu su vrtići Aleja i Koprivnička, a također nakon 40 godina napokon i novi vrtić u našem gradu, u Kućanu – dodao je gradonačelnik Čehok.

Planirana ušteda energije za grijanje na godišnjoj razini iznosit će 66 posto, a očekivano smanjenje emisije ugljičnog dioksida je 70 posto. Vrtić je izgrađen 1970. godine.

Ivan Čehok Dogovor Roditelji će plaćati 100 kuna manje za privatne vrtiće