Izbornik
Naslovnica Županije Koprivničko-križevačka
od 8. do 10. studenoga

Ne propustite 22. Obrtnički i gospodarski sajam

Foto: Koprivničko-križevačka županija
Održat će se brojne kreativne radionice na kojima će zainteresirani moći naučiti sve o tehnikama decoupagea, transfernoj tehnici i 3D modeliranju

U Križevcima će se od 08. do 10. studenoga 2019. godine po 22. puta održati Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije, tradicionalna gospodarska manifestacija u organizaciji Koprivničko-križevačke županije i partnera na kojoj se očekuje nastup velikog broja izlagača iz Hrvatske i inozemstva.

Slavonski proizvodi na sajmu Okusi regija u Poznańu Poljaci uživali u kulinu, dimljenoj slanini, kravljem siru..

Obrtnici i gospodarstvenici i ove će godine na raspolaganju imati uređen izlagački prostor od 1700 četvornih metara zatvorenog prostora i 2500 četvornih metara otvorenog prostora ispred sportske dvorane OŠ Ljudevita Modeca u samom središtu grada.

Ovogodišnji partner Sajma je Zagrebačka županija, a kroz tri dana trajanja manifestacije pruža se sjajna prilika za upoznavanje županijskog gospodarstva te uvid u mogućnosti ulaganja i razvojne projekte na području Županije.

Organizatori su već tradicionalno za izlagače osigurali povoljne cijene i odabir pozicije izložbenog prostora po sistemu “ključ u ruke”, dok će izložbeni prostor za izlagače koji se bave djelatnostima iz područja poljoprivrede biti u potpunosti besplatan. 

Investicije koje će poboljšati sigurnost u prometu i ubrzati razvoj gospodarstva Višemilijunski radovi na županijskim cestama završeni ili pri kraju

Sajam počinje u petak 08. studenog 2019. godine svečanim otvaranjem u 11:00 sati, a program Sajma uz brojne izlagače koji će predstaviti svoje proizvode i usluge  obilježit će i prezentacije obrtničkih zanimanja te brojne kreativne radionice na kojima će zainteresirani moći naučiti sve o tehnikama decoupagea, transfernoj tehnici i 3D modeliranju.