Izbornik
Naslovnica Županije Požeško-slavonska
EU PROJEKT

Nezaposlenima poziv na edukaciju

Prazna učionica
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL/Ilustracija
Javni poziv za pohađanje edukacija kojim poziva mlade do 29 godina nezaposlene više od šest mjeseci i osobe starije od 30 godina nezaposlene više od 12 mjeseci, s minimalno završenim četverogodišnjim srednjoškolskim obrazovanjem da dostave prijave za pohađanje edukacija

Grad Požega nositelj je projekta “Export – expert” koji ima za cilj programskim aktivnostima te dodatnim znanjima i vještinama povećati zapošljivost otežano zapošljivih skupina u Gradu Požegi i Požeško–slavonskoj županiji.

Svečanost u Drškovcima Otvoren novi nogostup i sportski centar

Sufinancirala ga je EU iz Europskog socijalnog fonda Operativnog programa “Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.”, a vrijednost mu je 1,379.665 kuna. Projektne aktivnosti uključuju pohađanje verificiranih programa obrazovanja, edukaciju za razvoj mekih/transverzalnih vještina te studijsko putovanje u inozemstvo. Grad Požega objavio je 23. rujna 2019.

Javni poziv za pohađanje edukacija kojim poziva mlade do 29 godina nezaposlene više od šest mjeseci i osobe starije od 30 godina nezaposlene više od 12 mjeseci, s minimalno završenim četverogodišnjim srednjoškolskim obrazovanjem da dostave prijave za pohađanje edukacija.

Prijave se dostavljaju u roku od 15 dana od dana objave Javnog poziva poštom ili osobno na adresu: Grad Požega, Trg Svetog Trojstva 1, 34000 Požega, s naznakom “Sudjelovanje na edukacijama Export-expert”.