Izbornik
Naslovnica Županije Brodsko-posavska
Projekt vrijedan 6,3 milijuna kuna

Novi Mjesni dom na Koloniji uskoro gotov

1/5
Foto: Grad Slavonski Brod
Površina Doma je 516 četvornih metara, a u njemu će biti smješeteni uredi, dvorane, prostor za pripremu i serviranje hrane, spremište, a imat će i rampu za osobe s invaliditetom. Uz objekt je predviđeno i 20 parkirnih mjesta

Radovi na novom Mjesnom domu na Koloniji u završnoj su fazi. Trenutačno se radi na vanjskom uređenju, a unutar doma se izvode priključci te završni instalaterski radovi.

obnova se bliži kraju Postavljene sjedalice na Stadionu kraj Save

Cilj projekta je osiguravanje boljih uvjeta za građane na području njihovih mjesnih odbora, ne samo za rad članova mjesnog odbora, nego i za brojna druga događanja.

Izvođač radova je tvrtka Hidromont SB, s kojom je Grad Slavonski Brod potpisao ugovor, a riječ je o projektu vrijednom 6,3 milijuna kuna s PDV-om.

završeni radovi Prije rokova otvorena Ulica Velimira Škorpika

Novi Mjesni dom na Koloniji gradi se na mjestu starog doma. A unutar svojih 516,25 četvornih metara imat će prostorije ureda, male i višenamjenske dvorane; prostora za pripremu/serviranje hrane, sanitarija za korisnike i osoblje; te pomoćnog prostora – spremišta. Uz glavni ulaz predviđena je rampa za osobe s invaliditetom, a svi ulazi su natkriveni. Uz dom je predviđeno i 20 parkirnih mjesta.