Izbornik
Naslovnica Županije Sisačko-moslavačka
POMOĆ GRADA

Novljanski vatrogasci dobili nova vozila

1/2
Foto: Grad Novska
Ključeve vatrogasnih kombi vozila predstavnicima DVD-a uručili su gradonačelnik Novske Marin Piletić i predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Novske Miroslav Zrinski

Novljanski vatrogasci u 2020. ulaze s boljom opremom. Grad Novska financirao je nabavu vatrogasnih kombi vozila vozila za Dobrovoljna vatrogasna društva Novska, Kozarice i Plesmo.

“Novi val” mladih koji se osposobljavaju za vatrogasce U županiji ima više od 19.000 vatrogasaca

Ključeve vatrogasnih kombi vozila predstavnicima DVD-a uručili su gradonačelnik Novske Marin Piletić i predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Novske Miroslav Zrinski.

- Ovo je nastavak opremanja naših Dobrovoljnih vatrogasnih društava, a nabavkom kombi vozila za DVD Novsku, Kozarice i Plesmo, svako društvo sada ima kvalitetno vozilo za rad i prijevoz članova, rekao je Miroslav Zrinski.

Gradonačelnik Piletić istaknuo je kaka će „ljudima koji su nebrojno puta gasili požare i pomagali drugima u nevolji“ Grad pomagati i dalje, a na doniranim vozilima zahvalio je predsjednik DVD Novska Draško Vuković.

Novska Nova kombi vozila za DVD-e

- Uz pomoć Grada Novske i vlastitim sredstvima, tijekom ove godine smo uredili prostorije DVD Novska, postavljena su velika garažna vrata u zgradi, a nedavno smo pored stare zgrade, legaliziranjem nove zgrade Vatrogasnog doma, postali jedinstveni Vatrogasni dom, rekao je Vuković.