Izbornik
Naslovnica Županije Sisačko-moslavačka
BESPLATNE EDUKACIJE ZA POLJOPRIVREDNIKE

O odabiru proizvodnje, financiranju OPG-a...

Foto: Damir Spehar/PIXSELL
Edukacije za poljoprivrednike održavaju se u Hrvatskom domu u Petrinji

Petrinjska razvojna agencija PETRA poziva sve zainteresirane na besplatne edukacije za poljoprivredna gospodarstva. Tema prve edukacije, koja će biti održana 12.studenoga od 9 do 15.30 sati, je Uvod u poslovanje mladih poljoprivrednika.

Turistička infrastruktura na Hrastovičkoj gori Vidikovac u Petrinju dovodi nove posjetitelje

Predavači su djelatnici Ministarstva poljoprivrede dr. sc. Davorin Hrsto i dipl. ing. agr. Andrea Ćosić koji će govoriti o osnivanju i upravljanju OPG-om, odabiru poljoprivredne proizvodnje, konkurentnosti te korištenju poljoprivrednih aplikacija i servisa. Tema druge edukacije, koja će biti održana 13. studenoga od 8.30 do 15.30 sati, je Upravljanje financijama poljoprivrednih gospodarstava.

Predavači su dipl. oec. Ena Ban i Andrea Ćosić iz Ministarstva poljoprivrede. Govorit će o načinu financiranja poslovanja OPG-a te financijskom planiranju i likvidnosti. Predavanja će biti održana u maloj dvorani petrinjskog Hrvatskog doma.

Proslava je održana u malo izmijenjenim okolnostima, po skupinama, kako bi svoj djeci bilo omogućeno da sudjeluju 64. ROĐENDAN DJEČJEG VRTIĆA Grad Petrinja u pet godina ima 100 vrtićanaca više

– S obzirom na ograničen broj sudionika po edukaciji, potrebna je online prijava ovisno o danu i temi koja vas zanima. Ako trebate pomoć pri online prijavi slobodno nas kontaktirajte na telefonski broj 044/400-603 ili putem elektroničke pošte na info@petra. com.hr te ćemo uz vaše dostavljene podatke odraditi prijavu za edukaciju umjesto vas – ističu iz PETRA-e.

Podaci koji su potrebni za prijavu su: osobni podaci (ime i prezime, OIB, godina rođenja, spol, adresa), stupanj obrazovanja, jeste li korisnik mjera ruralnog razvoja, podatke o MIBPG-u, naziv PG-a te kontakt podaci (e-mail i telefon). Prijave su moguće na internetskoj stranici savjetodavna.hr