Izbornik
Naslovnica Županije Zagrebačka
Četveromjesečne edukacije

O poduzetništvu u turizmu učit će 15 polaznika

Foto: Robert Anić/PIXSELL
Jedan od 24 kolegija bit će i vinarstvo i enologija u svrhu promicanja turizma

Zagrebačka županija pokrenula je program edukacije “Poduzetništvo u turizmu“ kojim će osigurati sufinanciranje edukacije za 15 polaznika sa svog područja. Cijena edukacije po polazniku iznosi 12.000 kuna, a od tog će iznosa Zagrebačka županija sufinancirati 9000 kn. Četveromjesečnu edukaciju provodit će Ekonomski fakultet u Zagrebu, a prijave su otvorene do 15. srpnja.

POHVALNO 300.000 kuna gradovima i općinama za mikročipiranje pasa

Prijaviti se mogu fizičke osobe koje su zaposlenici ili vlasnici gospodarskih subjekata koji se bave turizmom, djelatnici javnih institucija koje se bave turizmom te fizičke osobe koje se planiraju baviti turizmom, uz uvjet da djeluju na području Zagrebačke županije i imaju minimalno srednju stručnu spremu. Edukacija će započeti 13. rujna, a održavat će se u prostorima Ekonomskog fakulteta u Zagrebu. Po završetku programa, svaki polaznik obranit će završni rad pred komisijom nakon čega stječe certifikat o završenom programu koji se upisuje u radnu knjižicu. Financiranje poduzetničkih aktivnosti, poduzetničko računovodstvo, vinarstvo i enologija u svrhu promicanja turizma te medicinski marketing samo su dio od ukupno 24 kolegija koji će se provoditi kroz četiri mjeseca, odnosno 120 sati edukacije.

Iz Zagrebačke županije pozivaju sve zainteresirane da se prijave najkasnije do 15. srpnja. Više se informacija može se dobiti na broju telefona 01/6009-415. Prijave se dostavljaju na adresu: Zagrebačka županija, Upravni odjel za gospodarstvo, Ulica grada Vukovara 72/V kat, 10000 Zagreb ili na e-mail adresu uog@zagrebacka-zupanija.hr s naznakom Prijava na edukaciju “Poduzetništvo u turizmu”.

Potpisan "Virovitički model" Visoka škola u Virovitici postat će poduzetnički orijentirano veleučilište