Izbornik
Naslovnica Županije Bjelovarsko-bilogorska
DV “Maslačak”

Obnavlja se vrtić u Garešničkom Brestovcu

Garešnica
Foto: Grad Garešnica
Za objekt u Brestovcu odobreno je 956.000 kuna što je 60 posto vrijednosti obnove tako da će preostali iznos obnove tog vrtićkog objekta snositi Grad Garešnica

U Garešničkom Brestovcu u punom su jeku radovi na uređenju dječjeg vrtića vrijedni oko 1,6 milijuna kuna. Podsjetimo, ove godine za obnovu područnih objekata garešničkog dječjeg vrtića “Maslačak” u Garešničkom Brestovcu i Hercegovcu putem nacionalnih i europskih natječaja odobreno je 2,3 milijuna kuna.

Gotovi su radovi na ulazu u zgradu Garešnica Asfaltirano parkiralište ispred zgrade policije

Za objekt u Hercegovcu odobren je stopostotni iznos od gotovo 1,4 milijuna kuna, a za objekt u Brestovcu 956.000 kuna što je 60 posto vrijednosti obnove tako da će preostali iznos obnove tog vrtićkog objekta snositi Grad Garešnica.

I dok radovi u Hercegovcu još nisu počeli, u Garešničkom Brestovcu već su daleko odmakli. Izmijenit će se stolarija i sanitarije, izvršiti rekonstrukcija i obnova električnih instalacija, vodovoda i kanalizacije te uvesti novo centralno grijanje, urediti dječje igralište i prilaz vrtiću.      

u zadnjih pet godina uložio oko 60 milijuna kuna u izgradnju i rekonstrukciju dječjih vrtića Grad koji uporno i sustavno ulaže u vrtiće i predškolski odgoj