Izbornik
Naslovnica Županije Virovitičko-podravska
Potpisani ugovori o radovima

Obnova doma u Donjim Meljanima

Slatina
Foto: Mihaela Feldi
Rekonstrukcija društvenog doma stoji 7,04 milijuna kuna

Potpisan je ugovor za rekonstrukciju Društvenog doma u Donjim Meljanima, vrijednu 7,04 milijuna kuna. Za radove je zadužena tvrtka Građevinarstvo Horvat iz Noskovačke Dubrave kao najpovoljniji ponuditelj. Planirani je rok izvođenja radova 12 mjeseci.

Slatina stilisti iz Verone Festival kose 3. ožujka na Višnjici

Slatinsko prigradsko naselje dobit će, tako, uređene dvije etaže društvenog doma, od 700 kvadrata unutarnjeg prostora, s opremljenih šest tematskih dvorana, odnosno multifunkcionalnu, multimedijalnu te dvoranu za tehničku kulturu, zatim prostorije za potrebe KUD-a, dvoranu za sastanke i dječju igraonicu. Ugradnjom dizala osigurat će se pristupačnost za sve dobne skupine i osobe smanjenje pokretljivosti. Projekt se financira iz Programa ruralnog razvoja, 85 posto sufinancira EU, a 15 posto RH.

U pripremi je i rekonstrukcija sportsko-rekreacijskog centra u Sladojevcima. Grad je pripremio projektnu dokumentaciju za prijavu na idući natječaj koji provodi LAG u sklopu Programa ruralnog razvoja, a čije se raspisivanje očekuje ovoga ljeta. Sanirat će se krovište, vanjska stolarija i pročelje, uvesti centralno grijanje i solarni sustav za grijanje vode, uredit će se mala sportska dvorana na katu...

Slatina Sufinanciranje iz EU Spreman je projekt Aglomeracija Slatina

Radovi se procjenjuju na 1,360.000 kuna, a izvodit će se u etapama. Uskoro se očekuju i rezultati za projekt uređenja dječjeg igrališta uz sportsko-rekreacijski centar u Sladojevcima koji je prijavljen u rujnu na natječaj LAG-a za dodjelu 210.000 kuna. Projekt rekonstrukcije ceste i nogostupa u Ulici Matije Gupca u Sladojevcima, u vrijednosti 1,700.000 kuna, pripremljen je i uvršten u Intervencijski plan Grada Slatine.

Slatina Radovi pri kraju Slatina top destinacija za fizikalnu medicinu