Izbornik
Naslovnica Županije Bjelovarsko-bilogorska
NOVI IZGLED

Obnova pročelja zgrada na glavnom trgu u centru Daruvara

Foto: Daruvar
Financijska računica iznosila je 240 tisuća kuna, a na zgradi se nije ništa radilo od 1965. godine

Obnovljeno je pročelje na stambenoj zgradi u centru Daruvara. Završetkom obnove pročelja zgrade na Trgu kralja Tomislava na potezu do crkve Presvetog Trojstva svi stambeni objekti prošli su određenu obnovu.

GAREŠNICA Novo reciklažno dvorište radi, uklonjeni ‘zeleni otoci’

– Zajedničkim snagama su Grad Daruvar, predstavnici stanara, poduzetnici koji rade u zgradi obnovili pročelje koje nas već dugi niz godina bode u oči. Zasigurno smo uljepšali centar našeg malog grada –  kazao je gradonačelnik Daruvara Damir Lneniček.

Obnovu čeka i druga strana zgrade koja će uskoro u realizaciju, potvrdio je. Predstavnik suvlasnika Josip Lakotić o kompletnom poslu na obnovi pročelja zgrade u centru kazao je da je priprema trajala gotovo dvije godine te da su stanari zadovoljni.

– Osim što to sve sada izgleda lijepo, kada stignu računi koji govore u prilog uštedi na grijanju, razlog za zadovoljstvo stanara i korisnika prostora u ovoj zgradi bit će još i veći – kazao je Josip Lakotić.

ČAZMA Projekt Čazma Natura – završen sportski park, uređuje se poučna staza

Financijska računica iznosila je 240 tisuća kuna, a na zgradi se nije ništa radilo od 1965. godine. Radovi su završili u predviđenom roku od nešto manje od tri mjeseca i time promijenili gotovo cijeli izgled glavnog trga u Daruvaru.