Izbornik
Naslovnica Županije Splitsko-dalmatinska
župan oduševljen sportašima

'Od vas učimo radost življenja, vedrinu i optimizam koji širite oko sebe'

Foto: Splitsko-dalmatinska županija
Anđela Mužinić  i Dino Sinovčić su zahvalili Županiji i županu osobno što prate njihove uspjehe i što im već godinama pomažu sukladno mogućnostima

Župan Blaženko Boban nije krio emocije na prijemu organiziranom za Anđelu Mužinić, prvakinju Europe u stolnom tenisu za osobe s invaliditetom i Dina Sinovčića, prvaka svijeta u plivanju za osobe s invaliditetom.

ŠC GRIPE Predstavljena paraolimpijska škola: Projekt vrijedan 1.5 milijuna kuna

– Uz skromni dar Županije, želim Vam iskazati zahvalu svih nas iz Županije i cijelog puka Splitsko-dalmatinske županije. Hvala Vašim roditeljima, trenerima, fizioterapeutima i vodstvu Saveza, svima koji su na bilo koji način ugradili sebe u vaše vrhunske rezultate – kazao je župan.

- Za sportaše i osobe kao Vi, kaže se „osobe s posebnim potrebama“, a ja bih rekao da smo svi mi ostali u posebnoj potrebi učiti od Vas, učiti radost življenja, vedrinu i optimizam koji širite oko sebe - zaključio je Boban.

Anđela Mužinić  i Dino Sinovčić su zahvalili Županiji i županu osobno što prate njihove uspjehe i što im već godinama pomažu sukladno mogućnostima.

NA SVIM JAVNIM PARKIRALIŠTIMA Od idućeg tjedna besplatno parkiranje na dva sata za osobe s invaliditetom

–Možemo samo obećati da ćemo dati sve od sebe i nadati se ponavljanju ovih rezultata dogodine na Olimpijskim igrama u Tokiju – kazali su Anđela i Dino.