Izbornik
Naslovnica Županije Požeško-slavonska
ODAZVALO SE 35 IZLAGAČA

Održan 4. Agrotour Slavonija: Zabilježen najveći odaziv dosad

4. Agrotour Slavonija
1/8
Foto: Požeško-slavonska županija
Cilj sajma je okupiti proizvođače koji, osim standardnih, uzgajaju i poljoprivredne kulture koje nisu uobičajene i svakodnevno dostupne te predstavnike seoskih gospodarstava koja u svojoj ponudi, pored ugostiteljstva, imaju razne zabavne sadržaje

Održan je 4. Agrotour Slavonija, sajam poljoprivrede i turizma na koji se odazvalo 35 izlagača. Najveći je to broj do sada koji pokazuje da sajam napreduje, ali i potrebu organizacije ovakvih sajmova u ruralnim i gradskim sredinama. Cilj sajma je okupiti proizvođače koji, osim standardnih, uzgajaju i poljoprivredne kulture koje nisu uobičajene i svakodnevno dostupne te predstavnike seoskih gospodarstava koja u svojoj ponudi, pored ugostiteljstva, imaju razne zabavne sadržaje.

BESPOVRATNA SREDSTVA Uzgajivačima svinja na raspolaganju 2 milijuna kuna za postavljanje dvostrukih ograda

Sve izlagače i brojne posjetitelje koje je lijep i sunčani subotnji dan privukao na Trg sv. Trojstva, pozdravili su ispred organizatora, vlasnik Poljoprivredne TV Thomas Heinz Pandžić, predsjednik HGK Požega Luka Balenović, zamjenik požeško-slavonskog župana za gospodarstvo Željko Jakopović, zamjenik gradonačelnika Požege Ferdinand Troha i potpredsjednika Poljoprivredne komore, Antun Vrakić. Svi govornici su istakli da imamo jako puno prostora u razvoju poljoprivrede te su čestitali svima koji su tu proizvodnju održali, unapređuju je i na ovakvim sajmovima izlažu i nude za prodaju, priopćili su iz Požeško-slavonske županije.

Organizator Sajma je za posjetitelje pripremio zabavni dio u kojemu su sudjelovali tamburaši De Gotho, KUD Bektež iz Bekteža i zbor Doma za starije osobe Požega.