Izbornik
Naslovnica Županije Bjelovarsko-bilogorska
Dani otvorenih vrata Poduzetničkog centra u Garešnici

Održana 2 seminara: ‘Mogu!’ i ‘Drugačije nije pogrešno’

Foto: Facebook Poduzetnički centar Garešnica
„Dani otvorenih vrata“ održani su od 14. do 18. listopada, a organizirao ih je Poduzetnički centar u okviru provedbe projekta „Invest in Lipik, Orašje & Garešnicu – Invest in LOG“

Garešnički Poduzetnički centar prošloga je tjedna otvorio vrata svim zainteresiranim građanima i poduzetnicima koji su se željeli upoznati s projektima koje je taj Centar pripremio i realizirao, ali i razgledati njegove prostorije pokraj pošte na Trgu hrvatskih branitelja u Garešnici kao i Poduzetnički inkubator koji je smješten u prostoru nekadašnjeg Prekršajnog suda u Garešnici.

Grad Garešnica Garešnica Prodaje se 19 parcela u poduzetničkoj zoni Kapelica

„Dane otvorenih vrata“ koji su se održali od 14. do 18. listopada Poduzetnički centar organizirao je u okviru provedbe projekta „Invest in Lipik, Orašje & Garešnicu – Invest in LOG“, a tom prigodom održana su i dva seminara.

– Prvi seminar „Drugačije nije pogrešno“ bio je usmjeren na isticanje i razradu naših različitih urođenih osobnosti, dok je drugi bio motivacijski seminar „Mogu!“. Oba su seminara bila primjerena i za poduzetnike i za građane, a ostavili su dubok dojam i dobar osjećaj te su bili korisni, jednostavni i zanimljivi, s konkretnim primjerima iz prakse – rekla je direktorica Poduzetničkog centra Garešnica Ana-Marija Župančić.

Ona je dodala da su Poduzetnički centar u četvrtak obišli i osmoškolci, dok su petak iskoristili za upoznavanje posjetitelja s inkubatorom Tehno park u Poduzetničkoj zoni Kapelica.