Izbornik
Naslovnica Županije Varaždinska
mirovina nije mirovanje

Održane 25. sportske igre umirovljenika Varaždinske županije

Foto: Varaždinska županija
Nakon održanih natjecanja u beli, pikadu, šahu, streljaštvu i kuglanju održan je ručak i podjela priznanja i pehara, uz druženje i ples

U Gradskoj sportskoj dvorani u Varaždinu održane su 25. sportske igre umirovljenika Varaždinske županije. Preko 460 natjecatelja iz 31 udruge umirovljenika pozdravili su župan Varaždinske županije Radimir Čačić, savjetnica župana Natalija Martinčević, predsjednik Savjeta umirovljenika i osoba starije životne dobi Vladimir Kozjak, a u dvorani ih je dočekala predsjednica Saveza udruga umirovljenika Varaždinske županije Jadranka Bahlen. 

Javni poziv za dodjelu novca udrugama osoba treće životne dobi u Bjelovarskoj županiji Umirovljenicima za promicanje zdravlja, informatičku edukaciju u 2019. daju milijun kuna

- Veseli me da se tradicija sportskih susreta održava redovito. Ove godine održani su 25. sportski susreti i to je podatak koji govori da se naši umirovljenici tome vesele, da su aktivni, da održavaju tradiciju i to ćemo podržavati i dalje. Varaždinska županija odlično surađuje sa Savezom umirovljenika što smo potvrdili povećanjem izdvajanja financijskih sredstava za Savez kojeg čini 31 udruga što znači preko 9300 članova, a umjesto dotadašnjih 20 posto članova slabijeg imovinskog statusa, njih čak 30 posto odnosno 2300 umirovljenika slabijeg imovinskog statusa dobilo je uskrsne pakete. – naglasio je župan Čačić.

revitalizacija gradskih parkova Grad Varaždin domaćin 5. transnacionalnog sastanka u sklopu projekta HICAPS

Župan Čačić je naglasio kako mirovina ne znači mirovanje nego naprotiv, naime angažman i aktivnosti koje imaju mogu biti određeni uzor i drugim društvenim skupinama. 

Nakon održanih natjecanja u beli, pikadu, šahu, streljaštvu i kuglanju održan je ručak i podjela priznanja i pehara, uz druženje i ples. 

Zbrojivši sve bodove po svim navedenim disciplinama prva tri mjesta osvojili su: Udruga umirovljenika Grada Varaždina, Udruga umirovljenika policijske uprave Varaždinske i treće mjesto ukupno osvojila je Udruga umirovljenika Maruševec.

promocija hrvatske Svjetske prvakinje u cheerleadingu dolaze iz Varaždina