Izbornik
Naslovnica Županije Varaždinska
promocija hrvatske

Svjetske prvakinje u cheerleadingu dolaze iz Varaždina

Foto: Varaždinska županija
Osvajanjem prestižne titule svjetskih prvakinja vrijedne članice kluba 'Bravo' zajedno sa svojim trenericama na najbolji mogući način prezentirale su Varaždinsku županiju, ali i Republiku Hrvatsku

Članice varaždinskog cheerleading kluba 'Bravo' osvojile su prvo mjesto na Svjetskom prvenstvu u cheerleadingu koje je održano u Orlandu na Floridi u organizaciji najveće svjetske cheerleading organizacije UCA-e.

edukacija, energetika i ekologija Otvorena sunačana elektrana na dječjem vrtiću Varaždin

U tom su povodu Zoja Sirovec, Hana Dolenec, Klara Petric i Sofija Ščapec te trenerice Bela i Dunja Ščapec primljene u Županijsku palaču gdje im je u ime Grada Varaždina i Varaždinske županije na uspjehu čestitala posebna savjetnica župana Natalija Martinčević.

Osvajanjem prestižne titule svjetskih prvakinja vrijedne članice kluba 'Bravo' zajedno sa svojim trenericama na najbolji mogući način prezentirale su Varaždinsku županiju, ali i Republiku Hrvatsku s obzirom da je ovo prvi puta da je Hrvatska imala svoje predstavnike na tako velikom natjecanju.

- Potičemo druženje kroz sportske aktivnosti, zajedništvo, a osvojene medalje na natjecanjima su veliki podstrek djevojčicama da još marljivije treniraju. Hvala Varaždinskoj županiji što nas podržava – rekla je trenerica Dunja Ščapec.

Sara 1 Čehok pomaže u promociji kampera varaždinskog inovatora