Izbornik
Naslovnica Županije Bjelovarsko-bilogorska
OB Bjelovar

Opća bolnica Bjelovar uskoro će dobiti i novu suvremenu zgradu

Foto: Bjelovarsko-bilogorska županija
Na raspisan javni natječaj javila su se četiri izvođača, ponuda iz Križevaca bila je najpovoljnija

Izabran je izvođač radova na najvećem projektu Bjelovarsko-bilogorske županije, izgradnji nove Opće bolnice Bjelovar, javljaju iz Županije.

Potpisan ugovor za obnovu bivše sinagoge vrijedan 11,7 milijuna kuna Dom kulture postaje kazalište Nekadašnju sinagogu očekuje velika obnova vrijedna 11 milijuna kuna

Naime, nakon potpisivanja ugovora s Ministarstvom zdravstva vezanog uz gradnju nove zgrade Opće bolnice Bjelovar i temeljem uvjeta Ministarstva zdravstva krenulo se u izmjene i dopune glavnog projekta gradnje nove zgrade bolnice te u izmjene i dopune građevinske dozvole. Završetkom izmjena i dopuna glavnog projekta te dopunom građevinske dozvole u srpnju ove godine pokrenut je postupak javne nabave za izvođača radova za gradnju nove zgrade Opće bolnice Bjelovar.

S obzirom na to da se radi o jednom od najvrednijih objekata visoke gradnje u Republici Hrvatskoj, rokovi javne nabave i sam postupak su složeniji. Na raspisan javni natječaj javila su se četiri izvođača, a temeljem pregleda i ocjena ponuda utvrđeno je kako je ponuda Radnika d.o.o. Križevci najpovoljnija te da zadovoljava sve uvjete natječaja.

dom zdravlja Novi uređaj Bolji uvjeti za intezivno liječenje

Sukladno tome Povjerenstvo je predložilo da se Radnik d.o.o. kao najpovoljniji ponuditelj izabere za izvođača radova za gradnju nove zgrade Opće bolnice Bjelovar. Time su počeli teći daljnji zakonski rokovi na koje se može izjaviti žalba te rok mirovanja.