Izbornik
Naslovnica Županije Virovitičko-podravska
Potpisan ugovor za uređenje poduzetničkih inkubatora

Opremanje inkubatora vrijedno 559.022 kune

Foto: Kristijan Toplak
U Slatini, Orahovici i Pitomači otvorit će se 48 ureda koje će poduzetnici dobiti besplatno na korištenje

Virovitičko-podravski župan Igor Andrović i predsjednica Uprave TVIN-a Angelina Vrbenski potpisali su ugovor za opremanje interijera poduzetničkih inkubatora Virovitičko-podravske županije – u Slatini, Pitomači i Orahovici.

U Centru će biti multimedijalni prostor, suvenirnica, smještajni kapaciteti, 5D kino Jedino takvo do Zagreba U 5D kinu u Suhopolju sijevat će čak i munje

Opremanje poduzetničkih inkubatora platit će se iz ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji se financiraju iz europskih strukturnih i investicijskih fondova u financijskom razdoblju 2014.-2020., kroz projekt Mreža inkubatora Virovitičko-podravske županije. Vrijednost ugovora je 559.022 kune.

Prihvaćen projekt Sustav navodnjavanja Kapinci – Vaška II. faza Za navodnjavanje novih 568 hektara u županiji, svih 36,9 milijuna kuna stiže iz EU

Gradnja tri nova poduzetnička inkubatora je završena, a vrijednost projekta je oko 30,000.000 kuna, od čega je bespovratno bilo 20,000.000 kuna. U Slatini, Orahovici i Pitomači tako će se otvoriti 48 ureda koje će, zahvaljujući Virovitičko-podravskoj županiji, poduzetnici dobiti besplatno na korištenje. Vjetar je to u leđa mladim poduzetnicima.