Izbornik
Naslovnica Županije Virovitičko-podravska
Rasadnik sportaša

Orahovačke učenice igraju najbolji futsal u županiji

Foto: OŠ Orahovica
Na županijskom natjecanju u futsalu za djevojčice u Virovitici pod vodstvom prof. Zvonimira Čerepinka osvojile su prvo mjesto

Veliki uspjeh ostvarile su učenice OŠ Ivane Brlić-Mažuranić iz Orahovice. Na županijskom natjecanju u futsalu za djevojčice u Virovitici one su pod vodstvom prof. Zvonimira Čerepinka osvojile prvo mjesto. Ravnateljica orahovačke škole Maja Škraba bila je ponosna na rezultat koji su ostvarile njezine učenice Lea Maričić, Tea Knežević, Mia Straka, Matea Ribić, Ana Vuković, Lea Sobodić, Ivana Zeman, Helena Zeman, Karla Boljkovac i Tena Rukavina.

Riješena i dokumentacija za rekonstrukciju knjižnice Za kulturu i informiranje više od 640 tisuća kuna

– Orahovica je oduvijek bila rasadnik odličnih sportaša pa je ovo samo slijed mojih tvrdnji. Čestitam i njihovu mentoru na odličnom vođenju i vrhunskom rezultatu – rekla je ravnateljica Škraba za Radio Orahovicu.

Na putu do naslova mlade su Orahovčanke upisale tri pobjede iz isto toliko nastupa. Sada ih očekuju pripreme za državno natjecanje koje će se od 20. do 24. travnja održati u Poreču. Čim je doznala za ovu sjajnu vijest, čestitku na ostvarenim rezultatu mladim orahovačkim sportašicama uputila je i orahovačka gradonačelnica Ana-Marija Petin.

– Čestitam djevojkama, mentoru i ravnateljici na ovom sjajnom rezultatu. Nadam se da će i u Poreču pokazati koliko su dobre i kvalitetne – rekla je gradonačelnica Petin.