Izbornik
Naslovnica Županije Virovitičko-podravska
NAJLUĐA NOĆ

Orahovčani u Novu uz šampanjac i vatromet

Foto: Radio Orahovica
Zabava je potrajala do ranih jutarnjih sati

Posljednji sadržaj ovogodišnje “Adventske čarolije” u Orahovici bio je ispraćaj Stare i doček nove 2020. godine. Brojni Orahovčani i njihovi gosti, ali i stanovnici susjednih općina, odabrali su središnji gradski orahovački trg kako bi sa svojim društvom ili pak sami ispratili Staru i dočekali Novu godinu. Za dobro raspoloženje bili su zaduženi članovi Tamburaškog sastava Čokanj, koji su i ovaj puta svojom svirkom razveselili i rasplesali nazočne, piše Radio Orahovica.

Diplomanti iz Orahovice Svečana promocija diplomanata Orahovica dobila prve magistre fizioterapije

Točno u ponoć čestitku je uputila gradonačelnica Ana-Marija Petin, koja je rekla kako je godina koja je iza nas bila godina u kojoj se trudila ispuniti obećanja i očekivanja sugrađana te kako je uvjerena da će u novoj 2020. godini nastaviti započete projekte za još bolju i ljepšu budućnost Orahovice. Nakon, kako kažu neki od sugrađana, nikada ljepšeg i spektakularnijeg vatrometa, gradonačelnica je na trgu podijelila novogodišnji šampanjac poželjevši svima još jednom svako dobro u novom ljetu.

Zabava je potrajala do ranih jutarnjih sati, a unatoč petardama i pirotehničkim sredstvima, najluđa i najduža noć protekla je bez hitnih intervencija i narušavanja javnog reda i mira.