Izbornik
Naslovnica Županije Virovitičko-podravska
Svečana promocija diplomanata

Orahovica dobila prve magistre fizioterapije

Diplomanti iz Orahovice
Foto: orahovica.hr
Čestitajući prvoj generaciji studenata, dekan Včev rekao je kako je ovo povijesni trenutak za Orahovicu te zahvalio svima u ovom gradu koji podupiru rad fakulteta

Centar za edukaciju Gradskog društva Crvenog križa Osijek u Orahovici bio je domaćin prve promocije diplomanata u Orahovici. Novi magistri fizioterapije, njih 43, primili su diplome Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo Orahovica, koje su im uručili promotori svečanosti, dekan fakulteta Aleksandar Včev i prodekani Ivan Miloloža i Branko Dmitrović.

Čuvanje okoliša i povezivanje Jezera s gradom U Orahovicu stiglo šest električnih bicikala, moći će ih koristiti građani i turisti

Čestitajući prvoj generaciji studenata, dekan Včev rekao je kako je ovo povijesni trenutak za Orahovicu te zahvalio svima u ovom gradu koji podupiru rad fakulteta. On je naglasio kako veliku podršku fakultet ima i od Opće županijske bolnice Našice te Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije. Prvoj generaciji magistara i prvostupnika Včev je čestitao na polučenom uspjehu. U ime studenata zahvalili su se Meri Reili i magistra Marlena Brstilo – Čičković.

Na svečanosti su podijeljene zahvalnice svima koji su doprinijeli da fakultet u Orahovici tako uspješno radi. Zahvalnice su primili Grad Orahovica, GDCK Osijek, Dom zdravlja Virovitičko-podravske županije, Opća županijska bolnica Našice te Ana-Marija Petin, Marlena Brstilo Čičković, Darko Žužak, Marko Đukić, Denis Čosić, Josip Nemec, Hrvoje Šimić, Igor Fazekaš, Ivica Fotez i Savo Jovanović.

Još jedan oblik pomoći učenicima i roditeljima Svi orahovački srednjoškolci dobit će tenisice

- Čestitam ovim divnim mladim ljudima koji su jedan dio svog života proveli u našem gradu, Vjerujem kako će im Orahovica ostati u lijepom sjećanju i da će se u naš grad rado vratiti – rekla je gradonačelnica Orahovice Ana–Marija Petin.